Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@03:41:47 GMT

قرنطينه‌شکني دراستان دادگاهي دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۷۷۶۵

قرنطينه‌شکني دراستان دادگاهي دارد

خبرگزاری آریا-استاندار قزوین گفت: آن دسته از افراد مبتلا به کرونا که قرنطینه اجباری را بشکنند و برای جان دیگران خطر درست کنند، به دادستانی استان قزوین برای برخورد قضائی معرفی می‌شوند.


به گزارش خبرگزاری آریا- از قزوین، استاندار قزوین به عنوان رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونای استان قزوین به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار قزوین و مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان قزوین از روند برپایی و تجهیز بیمارستان 533 ارتش جمهوری اسلامی ایران در قزوین بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدایت‌الله جمالی‌پور عصردیروز در بازدید از بیمارستان 533 ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: آن دسته از افراد مبتلا به کرونا که قرنطینه اجباری را بشکنند و برای جان دیگران خطر درست کنند، به عنوان تهدیدکننده امنیت و سلامت عمومی به دادستانی استان قزوین برای برخورد قضائی معرفی می‌شوند.

وی اضافه کرد: بنابراین ما حتماً بین یک فرد منضبط که نسبت به حقوق مردم دغدغه‌مند بوده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کند و فردی که نه سلامت خودش برایش مهم است و نه سلامت و بهداشت دیگران تفاوت قائل می‌شویم و با تهدیدکنندگان سلامت عمومی برخورد قانونی می‌کنیم.

جمالی‌پور ادامه داد: بر همین اساس در قالب مصوبه شورای تأمین استان قزوین از نیروی انتظامی خواسته شده که افرادی را که در ملأ عمومی ماسک نمی‌زنند و رفتارهای پرخطر دارند را بازداشت کرده و بعد از تشکیل پرونده جرم توسط دانشگاه علوم پزشکی به دادستانی بسپارد.

کل استان برای نخستین بار قرمز شد

رئیس ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین عامل پاندمی چهارم کرونا در استان را سفرها، همنشینی‌ها و حضور در مراکز تجمعی به ویژه بازار دانست و گفت: همه این موارد سبب شد که برای دومین بار طی 14 ماه اخیر مجبور شویم که بیمارستان صحرایی را برپا کنیم؛ چرا که با کمبود تخت‌های درمانی و نگرانی از افزایش بیماری در سطح استان روبه‌رو شدیم.

جمالی‌پور با اشاره به نقش افراد هنجارشکن در شیوع کرونا در استان قزوین تصریح کرد: واقعیت این است که همیشه یک سری هنجارشکن داریم که سلامتی خودشان و مردم برای آنها مهم نیست و متاسفانه چنین افرادی در همه صنوف وجود دارند.

وی با بیان اینکه در پیک چهارم کرونا برای اولین بار در طول بحران کرونا کلیه نقاط استان قزوین قرمز شد، افزود: متاسفانه که در طول 14 ماه اخیر همیشه نقاط زرد، نارنجی و آبی در برخی نقاط استان قزوین داشتیم و اینکه یک‌باره تمام استان قزوین قرمز شود، نشان‌دهنده عدم رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند توسط بیشتر مردم است.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان قزوین هم در این بازدید با اشاره به کمک‌های سازمان تامین اجتماعی برای تامین داروهای ضدکرونا با قیمت مصوب گفت: تلاش می‌کنیم در قالب بیمه تامین اجتماعی قرص‌های خوراکی آیورمکتین و سایتووکس و همچنین ویال تزریقی رمدیسیویر را تامین کرده و در اختیار بیماران کرونایی بگذاریم.

محمدصادق بابایی با یادآوری اینکه تجربه نشان داده که هر جا مردم کمک کردند، به سرعت توانستیم بحران کرونا را مدیریت و کنترل کنیم، ادامه داد: بر همین اساس به دنبال جذب کمک و حمایت خیران برای تامین تجهیزات پزشکی ویژه بیماران تنفسی و کرونا هستیم تا بتوانیم دستگاه‌های ونتیلاتور (کمک‌تنفسی) بیشتری برای بیمارستان تامین اجتماعی و ارتش تامین کنیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر 30 درصد از ظرفیت بیمارستان تامین اجتماعی رازی در قزوین را به بستری و مراقبت از بیماران کرونایی اختصاص دادیم؛ اما با توجه به اینکه بیمارستان مزبور تنها بیمارستان اقشار کارگری و مستضعف در شهرستان قزوین است، باید برای درمان سایر افراد بار کمتری را روی دوش این بیمارستان بگذاریم.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قرنطینه خطر رعایت بهداشت بیمارستان صحرایی تامین اجتماعی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - بهرام قربانپور: هیچ وقت یادمان نمی‌رود وقتی ویروس «کرونا» شیوع پیدا کرده بود و لحظه به لحظه بر تعداد مرگ و میرهای کرونایی افزوده می‌شد تا جایی که روزانه ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ قربانی می‌گرفت و در تعبیر دیگر خوف و وحشت نه تنها کشور بلکه دنیا را فرا گرفته بود، در روزهایی که حتی افراد از پذیرش و یا کفن و دفن نزدیکان خود هم امتناع می‌کردند «کادر درمان» پای کار بود تا «آرامش» به اردوی جامعه برگردد.

اما کرونا اگرچه تبعات جبران ناپذیری در بخش مرگ و میر انسانی بر جای گذاشت اما تلنگر غافلگیرانه ای بود تا نظام سلامت کشور به ویژه حوزه سلامت استان گیلان محکی خورده و نقاط ضعف، قوت، چالش‌ها، فرصت‌ها و نیازهایش شناسایی شود، اگرچه برای این تجربه انگاری تلخ بهای سنگینی پرداخت شد.

زیرساخت‌های بهداشت و درمان در تنگدستی

یکی از دلایلی که آمار مرگ و میرهای کرونایی در کشور به ویژه گیلان چند برابر بود جدا از خستگی مفرط کادر درمان و کمبود نیرو، ضعف در زیرساخت‌های بهداشت و درمان بود، زیرساخت‌هایی که یا به روز رسانی نشده بود یا اینکه بر اساس ظرفیت‌های موجود به نیازهای چند وجهی پاسخ مثبت نمی‌داد.

بعد از ماجرای کرونا و کنترل این همه گیری در کشور و گیلان اقدامات و تحولات نسبتاً خوبی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفت این اقدامات با سفر دور اول هیأت دولت به گیلان استمرار پیدا کرد.

توسعه و تقویت بیمارستان‌های دولتی گیلان، احداث و راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی، راه‌اندازی بخش‌های سی. تی. اسکن در بیمارستان‌های دولتی، تأمین تجهیزات سرمایه‌ای مراکز درمانی و بیمارستانی، راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای و اجرای طرح‌های حمایتی در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان گیلان به شمار می‌رود.

به گفته «محمدتقی آشوبی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، راه اندازی فاز دوم بیمارستان ۱۷ شهریور، افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهدای سلامت، آماده‌سازی بخش شیمی درمانی سرپایی تالش و بندرانزلی، آماده‌سازی بخش تشخیص زودهنگام لاهیجان برای دریافت تجهیزات و تأمین تجهیزات سرمایه‌ای مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تنها بخشی از قدم‌های مثبت در راستای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی این استان است.

حادثه خیز بودن گیلان چه از لحاظ طبیعی و انسانی این استان را در حال «اورژانسی» قرار داده تا جایی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای پاسخگویی به نیازهای اورژانسی اقدام به راه اندازی قطب آموزش‌های تخصصی و مهارتی اورژانس در سایت لاکان کرده که با اضافه شدن ۲ دستگاه موتور آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس جدید به مجموعه ناوگان مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان و آغاز فعالیت اورژانس موتوری در رشت و لنگرود و نیز بازسازی فضای اداری ستاد مرکزی اورژانس استان، گیلان تا حدودی خودش را مهیای حوادث طبیعی و غیرمترقبه کند.

گیلان بیمارستان «جنرال» می‌خواهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان احداث بیمارستان عمومی (جنرال) را از نیازهای مهم حوزه بهداشت و درمان استان برشمرد و معتقد است؛ راه اندازی این بیمارستان می‌تواند به بخشی مهمی از نیازهای بهداشت و درمان گیلان پاسخ دهد.

طبق گفته مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان حدود دو دهه از پروژه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت می‌گذرد، پروژه‌ای که تاکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان امسال به مرحله «تجهیز» می‌رسد که با اتمام این پروژه، ساخت بیمارستان جنرال وارد مرحله اجرا می‌شود در داخل پرانتز عرض کنم همه این اما و اگرها به تأمین اعتبارات بر می‌گردد.

تخصیص ناچیز اعتبارات سفر

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مجموع مصوبات در سفر پیشین هیأت دولت به گیلان در حوزه بهداشت و درمان ۱,۳۲۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۲۹۵ میلیارد تومان آن تخصیص یافته و به روایتی دیگر ۱۳۸ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۵۷ میلیارد تومان وزارت بهداشت پرداخت شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی بیمارستان جایگزین پورسینا، دانشکده پزشکی، بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان از جمله ابر پروژه‌های سلامت محور در استان هستند که چشم به هزار و ۲۵ میلیارد تومان اعتبار مانده از دور نخست سفر هیأت دولت به گیلان دوخته‌اند.

ساخت بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در رشت به علت تراکم بالای جمعیتی مرکز استان و افزایش تعداد جمعیت ساکن و شناور در شهرستان رشت احساس نیاز می‌شود که البته ساخت آن مورد تصویب دولت قرار گرفته اما در حال حاضر ابرپروژه هایی چون راه اندازی بیمارستان جنرال، بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان، بیمارستان جایگزین پورسینا و دانشکده پزشکی در مسیر اجرا بوده و در اولویت قرار دارد.

ساخت نخستین پژوهشگاه تروما (ضربه شدید) کشور در گیلان بنا بر نیاز شدید این استان در این بخش، اتفاق خوشایندی است که می‌تواند نگرانی‌های موجود در آمار تأمل برانگیز شمار بالای تروما به ویژه حوادث جاده‌ای در گیلان کاهش دهد.

بر اساس داده‌های آماری تاکنون هشت مرکز آموزشی، درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در رشت شامل ۱۷ شهریور، الزهرا (س)، امیرالمومنین (ع)، پورسینا، دکتر حشمت، رازی، شفا و ولایت به مردم خدمات رسانی می‌کنند، علاوه بر این ۱۷ بیمارستان در شهرستان‌های مختلف شامل دکتر پیروز لاهیجان، امام حسن مجتبی (ع) فومن، امام خمینی (ره) صومعه سرا، رسالت ماسال، سلامت رستم آباد، شهید بهشتی آستارا، شهید بهشتی بندرانزلی، شهید نورانی تالش، ولیعصر رودبار، شهید حسین پور، شهید انصاری رودسر، نیکوکار املش، کوثر آستانه اشرفیه، امام رضا شفت، شهدای رضوانشهر، غدیر سیاهکل و ۳۱ خرداد منجیل در کنار بیمارستان‌های خصوصی برای ارائه خدمات به مردم فعال بوده و همچنین علاوه بر ۲ بیمارستان تحت مالکیت تأمین اجتماعی شامل بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص) رشت و بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین اجتماعی کومله لنگرود مزین به نام شهید املاکی برای خدمات رسانی رایگان بیمه شدگان تأمین اجتماعی فعال است.

پافشاری روی اتمام طرح‌های ناتمام

با توجه به زمزمه‌های دور دوم سفر هیأت دولت به گیلان به نظر می‌رسد نظام سلامت این استان نیاز به تصویب پروژه جدیدی نداشته باشد و بهتر است هیأت دولت کار نیمه تمام چند ۱۰ ساله نظام سلامت گیلان را به سرانجام برساند و با تخصیص اعتبارات مکفی دور پیش، طرح‌های نیمه تمام را به پیشرفت قابل قبول برساند.

کد خبر 6097776

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد