Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین گفت: 900 هزار نفر از جمعیت استان قزوین معادل 64 درصد تحت پوشش بیمه خدمات درمانی تامین اجتماعی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد صادق بابایی روز یکشنبه در نشست با لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان با ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستانهای تحت پوشش تامین اجتماعی اظهارداشت: در استان قزوین 15 بیمارستان و دی کلینیک، 66 درمانگاه و پلی کلینیک، 119 پاراکلینیک، 143 داروخانه، 55 دندانپزشک، 175 پزشک متخصص و فوق تخصص و 124 پزشک عمومی زمینه خدمت رسانی به جمعیت 900 هزار نفری را مهیا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شش ماهه اول امسال تعداد 29 هزار و 281 فقره سند برای بیماران سرپایی و بستری صادر شد و متوسط رسیدگی به پرونده های سرپایی 53 روز و بستری 45 روز بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: در سال جاری بیش از 492 هزار و 538 نسخه الکترونیک توسط 289 پزشک صادر و ارسال شده است.  

بابایی گفت: در حال حاضر در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان 360 تخت داریم که بزودی 16 تخت جدید در بخش نورولوژی اضافه خواهد شد که این کار به خدمت رسانی بهتر مردم منجر خواهد شد.

وی از تجهیز بیمارستان خیریه رحیمیان هم خبر داد و اظهارداشت: افزایش خرید خدمت از بیمارستانهای دیگر در دستور کار بوده و با اختصاص 30 میلیارد تومان بیمارستان رحیمیان هم به چرخه درمانی استان برگشته است که می تواند برای مردم الوند خبر خوبی باشد.

بابایی اظهارداشت: همچنین 45 هزار پرونده نسخه الکترونیک در مدیریت درمان استان قزوین تشکیل شده است.

وی بیان کرد: در بیمارستان رازی ۱۵ تخت جدید اضافه می شود و تاکنون دستگاههای مدرن MRI و سی تی اسکن، ماموگرافی برای تصویربرداری و رادیولوژی تهیه شده و با تشکیل 45 هزار پرونده، سراغ بیماران بازنشسته خواهیم رفت تا خدمات درمانی لازم را به آنها ارائه کنیم.

بابایی گفت: در هوشمند سازی هم خوب عمل کرده ایم و ۸۰ درصد تعمیرات اساسی بیمارستانها با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان انجام شده و با امکانات تشخیصی خوبی که در استان داریم اگر زمینه استفاده از خدمات پزشکان متخصص دیگر هم مهیا شود به دستاوردهای بهتری می رسیم.

بستری شدن 4 هزار بیمار کرونایی در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان

وی در ادامه از بسیج امکانات تامین اجتماعی برای کمک به بیماران کرونایی هم خبر داد و یادآورشد: در ایام کرونا با در اختیار قرار دادن تخت های بیمارستانهای رازی و شفا در تاکستان توانستیم بیش از 4 هزار بیمار کرونایی بستری در این مراکز را درمان کنیم و 3300 نفر آنها ترخیص شده اند.

بابایی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۰ تخت در بیمارستان رازی قزوین و ۵۰ تخت در بیمارستان تاکستان در خدمت بیماران کرونا قرار دارد.

در ادامه کامران سلیمانی رئیس اداره بیمارستانی تامین اجتماعی استان قزوین گفت: کارهای خوبی در بیمه درمانی استان صورت گرفته که شاید در دید بیماران نباشد از جمله کنترل عفونت در بیمارستانهای تحت پوشش تامین اجتماعی در تاکستان و قزوین است.

سلیمانی افزود: با دریافت گواهینامه ایزو ۱۴ هزار و نشان سبز توانستیم در بیمارستان رازی لوح سیمین و در شفای تاکستان لوح زرین را کسب کنیم و  در آموزش هم رتبه برتر کشوری را کسب کنیم.

وی گفت: نظارت بر تزریق خون بیمار در بیماستانهای تامین اجتماعی انجام می شود و با پیاده کردن نظام ارزیابی بیمارستانی داریم و در حال حاضر میزان رضایتمندی در بیمارستان رازی به 95 درصد و در شفای تاکستان به ۹۶ درصد رسیده است.

زهرا یوسفی نیز اظهارداشت: طرخ ۳۰۷۰ با هدف ارائه 30 خدمت به 70 میلیون نفر جمعیت تحت پوشش از کارهای ارزشمندی است که عملیاتی شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۶۸ درصد نسخه ها الکترونیک شده و از اول فروردین ;I ۱۴ هزار نسخه الکترونیک داشتیم این میزان به ۸۵ هزار عدد رسیده و پرونده الکترونیک در بیمارستانهای دولتی از جمله ولایت هم اجرایی شده و در بخش خصوصی هم عملایتی خواهد شد.

یوسفی گفت: با ارائه تسهیلات لازم برای هر پزشک ۴۰ میلیون و برای هر درمانگاه ۱۰۰ میلیون تومان برای تامین تجهیزات الکترونیک تسهیلات داده می شود که با اجرای نسخه الکترونیک ضمن حذف دفترچه های درمانی کاغذی شهروندان می توانند با کد ملی خدمات درمانی دریافت کنند.

وی اظهارداشت: نسخه الکترونیک مزایای زیادی دارد و بیمار می تواند سابقه درمانی و پزشکی خود را به اختیار به پزشک دهد و بد خطی پزشکان رفع می شود و میلیاردها تومان صرفه جویی خواهد شد.

یوسفی تصریح کرد: بستر اینترنت ضعیف است و با همه مشکلات ناشی از توجیه پزشکان برای ورود به سیستم نسخه الکترونیک سرعت پایین اینترنت مشکل ساز شده که باید برطرف شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادق بابایی مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین تامین اجتماعی استان نسخه الکترونیک بیمارستان رازی خدمات درمانی استان قزوین حال حاضر تحت پوشش خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان