Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، پیمان نامدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا با بیان اینکه آمار جانباختگان کرونا در استان در رده سنی ۳۰ تا ۵۰ سال رشد معنا داری داشته است، گفت: بیشتر افرادی که به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند در رده سنی ۶۰ سال قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: وضعیت ابتلا به کرونا در استان قرمز و بحرانی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: باید ۳۰ درصد از ظرفیت بیمارستان تامین اجتماعی و ۲۰ درصد از ظرفیت بیمارستان‌های خصوصی برای پذیرش بیماران کرونایی استفاده شود.

نامدار افزود: بیماران دارای تامین اجتماعی در بیمارستان تامین اجتماعی، بیماران دارای بیمه تکمیلی در بیمارستان خصوصی و بیماران دارای بیمه سلامت و سایر اقشار در بیمارستان‌های علوم پزشکی بستری می‌شوند.

نامدار بر کاهش اجتماعات تاکید کرد و خواستار راه اندازی نقاهتگاه‌ها در استان شد.

وی همچنین از استاندار خواست فعالیت برخی از صنوف از جمله رستوران‌ها و سالن‌های ورزشی را متوقف کند.

استاندار قزوین هم دراین جلسه با بیان اینکه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی باید به عنوان یک اصل در نظر گرفته شود، گفت: همه صنوف از جمله باشگاه‌های ورزشی، رستوران و نانوایی‌ها در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی تعطیل می‌شوند.

جمالی پور افزود: افزایش آمار مبتلایان نشان می‌دهد باید نظارت‌ها بیشتر و رعایت نکات بهداشتی فرهنگ سازی شود.

وی، رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی را عامل افزایش ابتلا به کرونا دانست و اضافه کرد: اتحادیه‌ها باید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اصناف نظارت و با متخلفان برخورد کنند.

استاندار گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور فعلا نمی‌توان اصناف را تعطیل کرد فقط باید نظارت‌ها و رعایت دستورالعمل هیا بهداشتی کرونا را مدیریت کرد.

جمالی پور افزود: اگر خطرات بیشتر شود مجبور به تعطیلی مشاغل خواهیم شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار هم در این جلسه با اشاره به مثبت بودن ۱۱۳ تست کرونا در یک روز گفت: این آمار وضعیت بحرانی استان را نشان می‌دهد.

حبیبی افزود: در حال حاضر ۵۷ نفر در بخش آی سی یو بستری هستند.

وی اضافه کرد: شرایط واقعا نگران کننده است و باید با حساسیت بیشتری این موضوع را دنبال کرد.

فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با اشاره به ارسال نامه کمیسیون بهداشت مجلس به رییس جمهور گفت: بسته‌های تشویقی مالی برای کارکنان بیمارستان‌ها، تعیین مجوز‌های استخدامی برای نیرو‌های تخصصی، تامین منابع مالی برای بیمارستان‌ها به دلیل کاهش درآمد آن‌ها، اختیارات بیشتر برای استانداران، بسط و گسترش زیر ساخت‌های درمانی، جایگزینی اقلام فرسوده، ذخیره سازی کیت‌ها و تجهیز کردن آزمایشگاه‌ها برای پاییز، غربالگری منظم بیماران و خانواده‌ها، تامین ماسک‌های ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد. روستا‌ها و مناطق محروم، برگزاری کنکور در زمان مناسب و پس از کنترل بیماری از بند‌های این نامه است.

محمد بیگی از ستاد کرونا خواست سختگیری ویژه‌ای برای برگزاری کنکور داشته باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان هم در این جلسه گفت: ورود دام زنده به داخل شهر و همچنین ذبح دام در خارج از کشتارگاه ممنوع است.

زینالی با بیان اینکه دام زنده برای متقاضیان در کشتارگاه‌ها موجود است، افزود: کشتار، فرآوری و حمل از کشتارگاه تا قزوین رایگان است.

وی خواستار اجرای این روند خدمات برای ذبح دام در ایام محرم و صفر شد.

مرادی مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری هم در این جلسه گفت: باید با کارکنان جایگاه‌های سوخت که بدون دستکش کار سوختگیری را انجام می‌دهند، برخورد شود.

بابایی، مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین هم گفت: ماسک و دستکش در تامین اجتماعی کم است و نیازمند حمایت هستیم.

بابایی افزود: دارای ۱۲۰ تخت آی سی یو هستیم که باید درست بین بیمارستان‌ها توزیع شود.

افشار مدیرکل پدافند غیر عامل استان هم خواستار تشکیل کمیته نظارت در دستگا‌های اجرایی شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا علوم پزشکی قزوین ستاد کرونا هم در این جلسه تامین اجتماعی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟

یک کارشناس صنعت خودرو تداوم مشکلات خودروسازان در زمینه تخصیص ارز و همچنین تامین نقدینگی را به عنوان علت کاهش تولید ایران‌خودرو و سایپا در فروردین سال جاری معرفی کرد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیرا گزارشی منتشر شده که نشان از کاهش ۲۴ درصدی تولید خودروسازان در فروردین سال ۱۴۰۳ دارد. شروع ضعیف آن‌ها در حالی رقم خورده که بخشی در سال گذشته هم بخشی از برنامه تولید آن‌ها محقق نشد.


«امیر حسن کاکایی» کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت کاهش ۲۴ درصدی تولید خودروسازان در نخستین ماه سال جاری اظهار کرد: تولید خودرو نیاز به تامین نقدینگی ریالی و ارزی دارد. متاسفانه در طول سال‌های اخیر تولید خودرو نتیجه‌ای جز افزایش زیان برای خودروسازان به همراه نداشته است. با افزایش تولید، میزان زیان خودروسازان رشد پیدا می‌کند، در نتیجه توانایی آن‌ها در تامین نقدینگی و اعتبار برای ادامه تولید کاسته می‌شود.


این کارشناس صنعت خودرو افزود: ایران خودرو و سایپا در زمره شرکت‌های فرمانبردار دولت قرار دارند؛ لذا، علی‌رغم افزایش زیان، آن‌ها همچنان ناگزیر به ادامه تولید هستند؛ در حال حاضر این دو شرکت برای ادامه تولید با چالش جدی تامین نقدینگی و ارز مواجه‌اند.


وی متذکر شد: در طول چند سال گذشته میزان زیان‌دهی آن‌ها با شیب ملایمی آغاز شد، اما سیاست‌گذاران صنعتی نسبت به این موضوع بی توجهی کردند. اکنون وضعیت این شرکت‌ها به گونه‌ای رقم خورده که نه تنها زیان آن‌ها چند برابر شده بلکه دیگر اعتباری هم برای دریافت تسهیلات از بانک‌ها ندارند.


کاکایی عنوان کرد: وضعیت فعلی خودروسازان فقط باعث بی اعتباری آن‌ها نشده بلکه این مسئله حتی گریبان قطعه‌سازان را هم گرفته است. به عبارت ساده‌تر، بدهی خودروسازان به تولیدکنندگان قطعات به حدی بالا رفته که باعث بد‌عهدی آنان در قبال تامین کنندگان مواد اولیه شده است.


این کارشناس صنعت خودرو تاکید کرد: برای مدیریت دولتی ایران خودرو و سایپا افزایش زیان این شرکت‌ها مهم نیست و به طور مطلق فرمانبردار سیاست‌های خودرویی دولت هستند. کاهش تولید خودرو در فروردین ماه صرفاً به خاطر تشدید چالش‌های مذکور است.


وی با اشاره به درخواست چند ماه پیش وزیر صمت برای اعطای ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار به ایران‌خودرو و سایپا هم گفت: این مطالبه برای دو ماه پیش بوده و اکنون دیگر کارایی قبل را ندارد، زیرا این امکان وجود دارد که خودروسازان در طول این مدت دو برابر آن عدد زیان کرده باشند. ۱۵ هزار میلیارد تومان در صنعت خودرو عدد ناچیزی است، زیرا فروش ریالی شرکتی مانند ایران‌خودرو بالای ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است.


این استاد دانشگاه تصریح کرد: نقدینگی در صنعت خودرو حکم جریان خون را دارد. اکنون خودروسازان نه اعتبار دارند و نه نقدینگی ریالی و یا حتی ارزی. بخشی از فرایند تولید خودرو مبتنی بر واردات مواد اولیه است. در حال حاضر ایران خودرو و سایپا به دلیل عدم تخصیص به موقع ارز برای پاسخ به مطالبات شرکای خارجی خود هم دچار مشکل شده‌اند.

 

خودروسازان جرات توقف تولید را ندارند!


کاکایی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا کاهش تولید خودرو در فروردین ماه می‌تواند متاثر از انتظار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای محصولات خود باشد یا خیر، گفت: این گزاره به دور از انتظار و یا حتی نادرست است، زیرا همانطور که در ابتدا ذکر شد، ایران‌خودرو و سایپا فرمانبردار دولت هستند. در حال حاضر تمام دغدغه وزیر صمت معطوف به افزایش تولید خودرو در سال جاری است؛ به همین خاطر نه وزیر و نه حتی مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا نمی‌توانند به بهانه اخذ قیمت‌های جدید برای محصولات، خط تولید را متوقف و یا در آن اخلال ایجادکنند.


این کارشناس صنعت خودرو افزود: بدون شک اولویت اصلی وزارت صمت و خودروسازان در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید است حتی اگر زیان آن‌ها افزایش پیدا کند. گزاره توقف تولید برای اخذ قیمت‌های جدید فقط برای خودروسازان بخش خصوصی صدق می‌کند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در طول سال‌های اخیر ابزار‌های متعددی همچون اوراق گام، LC داخلی و همچنین اوراق صکوک را برای تامین مالی خودروسازان پیشنهاد دادند، اما میزان بدهی و زیان آن به قدری بالاست که هیچ یک از روش‌‎های مذکور هم نتوانسته نقدینگی مورد نیاز آن‌ها را تامین کند. مادامی که روند تخصیص ارز و همچنین تامین مالی خودروسازان با چالش همراه باشد، کاهش تولید آن‌ها یک امر قابل انتظار خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: تولید خودرو ، ایران خودرو ، سایپا ، صنعت خودرو ، وزارت صمت ، نقدینگی ، تامین ارز خودروسازان ، امیر حسن کاکایی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAK

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد گورهای دسته جمعی کشف شده در غزه/ کشف ۴۹ جسد دیگر
  • هشدار پزشکان بدون مرز درباره «پیامدهای فاجعه‌بار» حمله به رفح
  • سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود