Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین گفت: بیش از یک سوم از مجموع بیماران کرونایی استان در دو بیمارستان تامین اجتماعی قزوین و بیمارستان تاکستان درمان شدند.

محمدصادق بابایی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین اظهار کرد: اقدامات گسترده‌ای برای رعایت حال بیمه شدگان از سوی سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله اقدامات می‌توان گفت که دفترچه بیمه‌ بیمه‌شدگانی که تا پایان بهمن سال گذشته اعتبار داشت، تا پایان فروردین ماه سالجاری قابل پذیرش در تمام مراکز مستقیم و غیرمستقیم تامین اجتماعی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین عنوان کرد: در حوزۀ ارائه خدمات به بیماران کرونایی، قزوین یکی از بهترین استان‌هایی بوده که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در کمک به سلامت بیماران کرونایی استان نقش داشته است.

بابایی مطرح کرد: بیش از یک سوم از مجموع بیماران کرونایی استان در دو بیمارستان تامین اجتماعی قزوین و بیمارستان تاکستان مورد مداوا و درمان قرار گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین بسته‌های آموزشی برای بیمه شدگان، بازنشستگان و بیماران بستری شده در دو بیمارستان و هشت مرکز درمانی که زیرنظر تامین اجتماعی پذیرش می‌شوند، خدمات ارائه می‌شود.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان قزوین اضافه کرد: در بیمارستان رازی قزوین نزدیک به ۳۶ الی ۴۰ تخت و در بیمارستان تاکستان نیز ۳۰ تخت برای بستری بیماران کرونایی درنظرگرفته شده که البته جداسازی تخت‌های این بیماران با سایر بیماران انجام شده است و در صورت نیاز بیشتر، ما آمادگی کمک رسانی داریم.

بابایی عنوان کرد: باتوجه به اینکه بیمارستان بوعلی، ولایت، شفاء تاکستان و بوئین زهرا نیز جزو بیمارستان‌های طرف قرارداد تامین اجتماعی است، خدمات برای بیمه شدگان نیز ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی از خدمات سرپایی و دارویی بهره‌مند شده و تحت نظر قرار گرفتند.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآور شد: از اوایل اسفندماه سال گذشته بخش ویژه کرونا در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان راه اندازی شده و بالای ۷۰ الی ۸۰ درصد بیماران بستری شده در تخت‌های بیمارستان‌های تامین اجتماعی، بستری و ترخیص شده است.

بابایی اضافه کرد: امروز بیش از ۵۰ نفر بیمار کرونایی و مشکوک به آن در دو بیمارستان رازی قزوین و تامین اجتماعی تاکستان بستری هستند.

بابایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر علاوه بر ارائه خدمات به بیماران کرونایی، سایر بخش‌های دو بیمارستان رازی قزوین و تامین اجتماعی تاکستان به بیماران خدمات ارائه می‌دهد و البته فعالیت‌های روزانه به مردم ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه کادر درمانی در خط مقدم مبارزه به کرونا قرار دارند و سلامتی آنها در خطر است، تصریح کرد: اگر بخواهیم از این بحران عبور کنیم باید یک برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم تا بتوانیم سلامت خود و خانواده را تضمین کنیم.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان قزوین اضافه کرد: انجام ورزش مستمر به صورت روزانه، مطالعه، امیدواری به آینده، ارتباط با دوستان و اقوام در فضای مجازی و به صورت تلفنی و تصویری و پرهیز از تجمع حضوری و دورهمی، ایجاد سرگرمی لذت بخش، نوشیدن آب و مایعات به صورت روزانه و مستمر، تنظیم خواب منظم و تغذیه و تقویت سیستم ایمنی مناسب و فعالیت فیزیکی از راه های جلوگیری از ابتلا به کروناست که باید به آن توجه کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین تامین اجتماعی کرونا درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیمارستان های تامین اجتماعی بیماران کرونایی دو بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد