Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر محمد صادق بابایی روز یکشنبه به مناسبت هفته تامین اجتماعی در جمع خبرنگاران افزود: در نظام ارجاع که با هدف هدایت و ساماندهی بیماران، کاهش هزینه ها و جلوگیری از مراجعه غیر ضروری به پزشکان متخصص اجرا می شود با تشکیل پرونده برای بیماران مزمن، مشکلات آنها تحت کنترل قرار می‌گیرد و از عوارض بلندمدت بیماری کاسته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در اولین مرحله با اجرای این برنامه بین 30تا 40هزار پرونده برای بیماران مزمن شامل دیابت، فشار خون و اعصاب و روان تشکیل شد که اکثرا نیز از بین بازنشستگان بوده و ارجاع آنها به متخصصان آغاز شده است.
بابایی ادامه داد: به همین منظور در نوبت عصر کلینیک تخصصی بیماران مزمن در بیمارستان رازی راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: برای ساماندهی و جهت دهی بیماران در بخش سرپایی مشکلات زیادی داریم که با نظام ارجاع و تشکیل پرونده این وضعیت بهبود خواهد یافت.
بابایی در ادامه از راه اندازی و افتتاح چند طرح در 2 بیمارستان تامین اجتماعی رازی و تاکستان در هفته دولت خبر داد و گفت: این طرح ها شامل سی تی اسکن بیمارستان رازی، اصلاح ساختار بلوک زایمان بیمارستان تاکستان، ماموگرافی بیمارستان رازی، اولین دستگاه رادیولوژی دیجیتال بیمارستان تاکستان و سومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان رازی به ارزش حدود 140میلیارد ریال هستند که همزمان با هفته دولت به بهره برداری خواهند رسید.
وی ادامه داد: برای خرید و راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان رازی مجوز سازمان تامین اجتماعی گرفته شده است و در صورت موافقت اصولی وزارت بهداشت تلاش می کنیم این موضوع را عملیاتی کنیم.
این مسئول اضافه کرد: در سال گذشته نیز اقدام های مختلفی در راستای بهبود کیفیت خدمات در بیمارستان های تامین اجتماعی انجام شد که ارتقای هتلینگ، توسعه تخت های آی سی یو از 6 به 12 و سی سی یو از 6 به 10تخت از جمله آنها بود.
بابایی گفت: سال گذشته 35 هزار بیمار در بیمارستان های تامین اجتماعی استان بستری و 70هزار تن از بیماران بیمه شده تامین اجتماعی نیز از طریق خرید خدمت در مراکز طرف قرار داد درمان شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین با اشاره به دستاوردهای بیمارستان های این سازمان در قزوین افزود: در ارزیابی وزارت بهداشت در جهت اعتبار بخشی بیمارستان های کشور، از بین تمام بیمارستان های دانشگاهی، خصوصی و تامین اجتماعی 12بیمارستان به عنوان درجه یک عالی شناخته شدند که بیمارستان تاکستان یکی از آنها بود.
استان قزوین دارای 2 بیمارستان تامین اجتماعی در قزوین و تاکستان است.
بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان هم اکنون دارای 104 تخت بوده و تعداد تخت های بیمارستان رازی قزوین نیز از 235به 245تخت افزایش می یابد.
7388*3013
خبرنگار: پریسا نوروزی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۴۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟